čtvrtek 10. ledna 2008

Obrazový atlas turistických výletů_____ ____________a zajímavostí v ČR 2008

Letošní vydání obrazového atlasu připadá na rok, ve kterém si Klub českých turistů připomíná 120. výročí založení, tohoto čísla se přidržuje a nabízí 120 výletů po České republice.

Atlas je členěn na kapitoly, které začínají obrazovou prezetací kraje jako turistické destinace a jeho mapou. Následuje prezentace vybraných turistických zajímavostí měst a obcí, které přijaly nabídku představit se v atlasu. Všechny turistické cíle jsou očíslovány a za účelem jejich vyhledání v mapě zakresleny do krajské mapy. V závěru krajské kapitoly jsou tipy KČT na turistické výlety a vycházky v kraji s popisem trasy, žánrovými snímky, schematickým zákresem trasy s turistickým značením a číslem turistické mapy KČT, na které lze trasu výletu nalézt. V závěru publikace se nachází informační blok o KČT a jeho aktivitách a prezentace oficiálních partnerů oslav 120 let KČT.
Poděkování autorů bylo adresováno krajským, městským a obecním úřadům a sdružením měst a obcí, které se v atlase prezentují a přispěly tak k jeho realizaci. A také generálnímu sponzorovi KČT – firmě Lesy ČR, inzerentům a obchodním partnerům KČT.
*  *  *
Trasu, text a fotky, které jsem do tohoto atlasu vybral, vidíte níže:

Žádné komentáře:

Okomentovat